• Telefon: +386 (041) 221 812
Ste na: Projektiranje in certificiranje

Projektiranje in certificiranje

BREZHIBNO NAČRTOVANJE OD SAMEGA ZAČETKA.

DOBRO ZAMIŠLJENO!

Kakovost in varnost vseh proizvodov in storitev skupaj s tehničnimi sposobnostmi so vedno igrale pomembno vlogo v skupini RUBNER.

V ta namen podjetje RUBNER Ingenieurholzbau d.o.o. razpolaga z inženirskim birojem, v katerem se konstruktorji ukvarjajo z materiali in načrtujejo v programu CAD in tako obvladajo vse potrebne storitve za izvajanje sodobnega proizvodnega procesa. Interni statični biro z izkušenimi načrtovalci nosilnih konstrukcij dopolnjuje to shematično delo. Skupno bogastvo izkušenj naših tehničnih strokovnjakov pride prav že v času svetovanja in predstavljanja ponudbe strankam, saj lahko že prodajni inženirji posežejo po tem znanju.

Kakovost storitev izhaja iz jasno opredeljenih, stalno vrednotenih delovnih procesov in k rešitvam usmerjenega sodelovanja med strankami, strokovnjaki konstruktorji, pogodbenimi strankami in preostalimi sodelujočimi na projektu. Kakovost vzbuja varnost in zaupanje v proizvod ter zagotavlja realizacijo želenega projekta.

TEHNIČNA SPOSOBNOST IN KAKOVOST POD ENO STREHO:

  • Certificirano po ÖNORM-ISO-9001 in preverjeno v skladu s standardom EN-386
  • Kakovostna znamka avstrijskega združenja za gradnjo z lepljenim lesom
  • Odobritev lepila A po standardu DIN1052-1
  • RAL kakovostna znamka 422/1 za proizvodnjo prefabriciranih gradbenih proizvodov
  • Dokaz o soglasju za »prefabricirane stenske in strešnegradbene elemente z leseno nosilno konstrukcijo«
  • Stalen nadzor mednarodnih ustanov, pooblaščenih za testiranje

AKTUALNO 20.02.2018

V letu 2017 smo izvedli in uspešno končali strešne konstreukcije in strehe na 5/petih novih poslovalnicah LIDL v SLOVENIJI

Obseg del:

- strešna konstrukcija- lameliranji leseni nosilci

- prefabricirani strešni element RUBNER

- krovsko kleparski zaključki

 

 

  

GRADIMO 2018

V mesecu FEBRUARJU 2018 začenjamo z montažo strešne konstrukcije LIDL UMAG Naročnik: CGP d.d. Obseg del: - strešna konstrukcija delavnice- lepljeni nosilci GL28C

Rubner - lepljen les

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam