• Telefon: +386 (041) 221 812
Ste na: Proizvodi Strešni elementi Strešne zasnove

Strešne zasnove

INOVACIJA NA NAJVIŠJI RAVNI.

DOBRO ZAMIŠLJENO!

Podjetje RUBNER HOLZBAU GmbH (prej Glöckel Holzbau GmbH) kot del skupine RUBNER se že od konca 60. let ukvarja s proizvodnjo nosilcev iz lepljenega lameliranega lesa za strešne nosilne elemente za dvoranske konstrukcije vseh vrst. Kot odgovor na zahteve naših strank in arhitektov projektantov po postavitvi vedno večjih površin v vedno krajšem času je podjetje Glöckel v 80. letih razvilo idejo o prefabrikaciji sestavnih delov z veliko površino za strehe, ki se z že dokončano kritino, pripravljeno za montažo,dostavijo na gradbišče. Povsem jasna posledica tega je bila, da se je podjetje začelo ukvarjati s ponudbo vseh preostalih sestavnih delov, kot so svetlobne kupole, obrobe strešnih oken, prezračevalni sistemi za dim in ogenj, ki izpolnjujejo strešni sistem, in izvajati ustrezne montažne storitve.

S hitrim razvojem tega poslovnega področja se je podjetje RUBNER HOLZBAU GmbH s stalno željo po inovacijah in pravočasnim prepoznavanjem trendov v dveh desetletjih razvilo iz izdelovalca nosilnih lesenih konstrukcij in enega prvih ponudnikov strešnih elementov in kompletnih strešnih konstrukcij v vodilnega partnerja in generalno podjetje za celostne rešitve na področju stavbnih ovojev, ki v celoti izpolnjuje zahteve investitorjev in potrebe uporabnikov.

PREDNOSTI PREFABRICIRANIH ELEMENTOV - „STREŠNIH ELEMENTOV PODJETJA RUBNER HOLZBAU GmbH“:

  • Visoka stopnja prefabrikacije = krajši čas gradnje
  • Nadzorovana kakovost z izdelavo v tovarni
  • Vsi elementi so dostavljeni z izdelanim ostrešjem, pripravljenim za montažo
  • Optimalna logistika – pravočasna dostava
  • Montaža je neodvisna od vremenskih vplivov
  • Vse storitve iz ene roke vse do popolne strešne rešitve
  • Gradbeno-fizični pregled po končanem delu
  • Transportna embalaža

AKTUALNO 20.02.2018

V letu 2017 smo izvedli in uspešno končali strešne konstreukcije in strehe na 5/petih novih poslovalnicah LIDL v SLOVENIJI

Obseg del:

- strešna konstrukcija- lameliranji leseni nosilci

- prefabricirani strešni element RUBNER

- krovsko kleparski zaključki

 

 

  

GRADIMO 2018

V mesecu FEBRUARJU 2018 začenjamo z montažo strešne konstrukcije LIDL UMAG Naročnik: CGP d.d. Obseg del: - strešna konstrukcija delavnice- lepljeni nosilci GL28C

Rubner - lepljen les

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam