• Telefon: +386 (041) 221 812
Ste na: Proizvodi Strešni elementi Popolna oprema za strehe

Popolna oprema za strehe

CELOSTEN PAKET, KI SE POIGRAVA Z VSEMI KOSI.

DOBRO ZAMIŠLJENO!

Že od nekdaj je bil cilj ponuditi strankam v smislu ekonomičnega uresničevanja optimalno celostno rešitev v obliki popolnega strešnega sistema. Danes smo v položaju, ko lahko sami opravimo vso izdelavo in montažo strehe, povezano z ustreznimi storitvami. Razpolagamo z našim internim oddelkom za kleparstvo, ki šteje približno 40 zaposlenih, omogoča rešitve za vse zahteve in podrobnosti. Vsa oprema, kot so navpične zatesnitve, osvetljava, prezračevalni sistemi za dim in ogenj, varovanje pred padci itd., je upoštevana že v času ponudbe – prilagojena glede na izbrani material za kritino – in je navadno že vgrajena v strešne elemente.

Med celotnim časom uresničevanja vašega načrta naš osebni projektni vodja podjetja RUBNER Ingenieurholzbau d.o.o. skrbi za vse podrobnosti, prevzame koordinacijo morebitnih podizvajalcev in vam je med celotnim časom izvajanja na voljo kot kontaktna oseba.

VSE ZNOTRAJ – VSE ZUNAJ:

  • Navpične zatesnitve in preboji
  • Osvetlitev in prezračevalni sistemi za dim in ogenj
  • Kleparska dela
  • Varovanje pred padci
  • Strešni odtoki/odtočni kanali
  • Pokrivanje atike

AKTUALNO 20.02.2018

V letu 2017 smo izvedli in uspešno končali strešne konstreukcije in strehe na 5/petih novih poslovalnicah LIDL v SLOVENIJI

Obseg del:

- strešna konstrukcija- lameliranji leseni nosilci

- prefabricirani strešni element RUBNER

- krovsko kleparski zaključki

 

 

  

GRADIMO 2018

V mesecu FEBRUARJU 2018 začenjamo z montažo strešne konstrukcije LIDL UMAG Naročnik: CGP d.d. Obseg del: - strešna konstrukcija delavnice- lepljeni nosilci GL28C

Rubner - lepljen les

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam