• Telefon: +386 (041) 221 812
Ste na: Proizvodi Stenski elementi

Stenski elementi

INDIVIDAULNE ZAHTEVE – ELEMENTARNE REŠITVE.

DOBRO ZAMIŠLJENO!

Zaradi prednosti učinkovite in virom prijazne elementarne izvedbe je les kot gradbeni material vedno pogosteje uporabljen element na področju stenske in fasadne konstrukcije. Prožne nadgradnje z neštetimi možnostmi oblog za zunanje in notranje oplate s pretežno ploščato oblikovanimi materiali ustvarjajo skoraj neomejene možnosti uporabe.

Poleg standardnih projektov v gradnji industrijskih in gospodarskih objektov s preprostimi in uporabnimi industrijskimi fasadami dobiva vedno več posebnih projektov individualne in naravne ovoje, ki arhitektom in oblikovalcem odpirajo obilico novih možnosti pri gradnji zgradb. Večnadstropne stanovanjske, pisarniške in gospodarske zgradbe je mogoče s temi konstrukcijami uresničiti hitro, ekološko trajno, energijsko učinkovito in s povsem posebnimi zahtevami, ki spodbujajo občutek udobja in pozitivnega življenjskega prostora.

Ekonomska prednost: z zmanjšanjem skupne debeline stene zaradi kombinacije izolirne in nosilne funkcije gradbenih elementov je mogoče doseči finančno in časovno virom prijazno realizacijo projekta.

PREFABRICIRANA ODLIČNOST:

  • Stenski elementi v višini nadstropja za etažno postavitev večnadstropnih zgradb
  • Večnadstropni stenski elementi, postavljeni na obstoječih nosilnih strukturah
  • Statično učinkovita oblika ploskev
  • Surovi gradbeni elementi za obloge
  • Fasadni elementi za končno obdelavo površin
  • Stenske nadgradnje, prilagodljive glede na področje uporabe

AKTUALNO 20.02.2018

V letu 2017 smo izvedli in uspešno končali strešne konstreukcije in strehe na 5/petih novih poslovalnicah LIDL v SLOVENIJI

Obseg del:

- strešna konstrukcija- lameliranji leseni nosilci

- prefabricirani strešni element RUBNER

- krovsko kleparski zaključki

 

 

  

GRADIMO 2018

V mesecu FEBRUARJU 2018 začenjamo z montažo strešne konstrukcije LIDL UMAG Naročnik: CGP d.d. Obseg del: - strešna konstrukcija delavnice- lepljeni nosilci GL28C

Rubner - lepljen les

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam