• Telefon: +386 (041) 221 812
Ste na: Proizvodi Stavbni ovoji

Stavbni ovoji - celovite rešitve

VSESPLOŠNO ODLIČNA IZVEDBA.

DOBRO ZAMIŠLJENO!

Poleg domišljenih in najboljših strešnih sistemov nudimo tudi stenske elemente iz lesa in najrazličnejše fasadne sisteme. Vse potrebne stenske površine je mogoče naravno, vendar natančno prilagoditi glede na potrebno kakovost na področjih toplotne izolacije, požarne zaščite in zvočne gradnje. Tovrsten spekter ponudbe omogoča proizvodnjo tako nosilnih sistemov kot tudi celotnih stavbnih ovojev za industrijske in gospodarske gradnje, pa tudi za in športne dvorane. Že v času ponudbe vam nudimo vsebinsko popolno analizo zahtev glede stavbnega ovoja in na koncu priporočimo materiale in možnosti izvedbe, ki kar najbolje ustrezajo vašim zahtevam v skladu s stroškovno in uporabno učinkovitimi rešitvami.

Prednosti naših investitorjev so očitne: za svoj gradbeni projekt dobite samo eno kontaktno osebo, ki je zaposlena na sedežu podjetja in skrbi za koordinacijo ter uresničevanje vseh potrebnih podrobnosti. Na ta način pridobite najboljše pogoje za nemoten potek in s tem povezano časovno in stroškovno ekonomično uresničevanje projekta.

POPOLNE GRADBENE REŠITVE

  • Strukture iz lepljenega lameliranega lesa, streha in stena iz ene roke
  • Krovstvo iz pločevine, folije ali bitumena
  • Fasade iz sendvič panel, oblog, trapezne pločevine
  • Vsa priključna in zaključna dela na strehi in fasadi
  • Dovoljenje za opravljanje dejavnosti iz stavbarstva, tesarstva in kleparstva

AKTUALNO 20.02.2018

V letu 2017 smo izvedli in uspešno končali strešne konstreukcije in strehe na 5/petih novih poslovalnicah LIDL v SLOVENIJI

Obseg del:

- strešna konstrukcija- lameliranji leseni nosilci

- prefabricirani strešni element RUBNER

- krovsko kleparski zaključki

 

 

  

GRADIMO 2018

V mesecu FEBRUARJU 2018 začenjamo z montažo strešne konstrukcije LIDL UMAG Naročnik: CGP d.d. Obseg del: - strešna konstrukcija delavnice- lepljeni nosilci GL28C

Rubner - lepljen les

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam