• Telefon: +386 (041) 221 812
Ste na: Proizvodi

Glavne sposobnosti

Z VODILNMI SPOSOBNOSTMI NA DELU.

DOBRO ZAMIŠLJENO!

Z več kot 70-letnimi izkušnjami, vsestranskim znanjem in inovativno tehniko so podjetja v skupini RUBNER postala eden vodilnih ponudnikov na področju mednarodne lesnoobdelovalne industrije. Glavne sposobnosti podjetja RUBNER segajo na področja lepljenega lameliranega lesa, strešnih in stenskih elementov ter stavbnih ovojev in celostnih rešitev.

Področje lepljenega lameliranega lesa obsega proizvodnjo, obdelavo in montažo ravnih ali upognjenih nosilcev vseh vrst za lesene inženirske konstrukcije. Pri gradnji posameznih elementov so strešni in stenski elementi izdelani z leseno nosilno strukturo najrazličnejših nadgradenj in spremenljivimi oplatami in kritinami. Kot generalni ponudnik stavbnih ovojev je podjetje RUBNER vaš idealni partner za celostne rešitve, vključno s kleparskimi deli na fasadah in vsemi drugimi nujnimi podstoritvami. Spekter storitev dopolnjujejo tehnične izkušnje in znanje na področju načrtovanja nosilnih konstrukcij in celotna izvedba gradbišča. S tem raznolikim portfeljem izdelkov in integriranimi rešitvami gradimo za naše stranke doma in v tujini industrijske in gospodarske zgradbe, športne dvorane in nakupovalna središča na javnih in tudi na zasebnih področjih.

PROIZVODNJA V EDINSTVENEM PODROČJU DEJAVNOSTI:

  • Nosilci in kompleti za gradnjo iz lepljenega lameliranegalesa
  • Konstrukcije iz lepljenega lameliranega lesa
  • Strešni elementi
  • Stenski elementi
  • Stavbni ovoji
  • Vzdrževalna dela
  • Oddelek za načrtovanje in statiko

AKTUALNO 20.02.2018

V letu 2017 smo izvedli in uspešno končali strešne konstreukcije in strehe na 5/petih novih poslovalnicah LIDL v SLOVENIJI

Obseg del:

- strešna konstrukcija- lameliranji leseni nosilci

- prefabricirani strešni element RUBNER

- krovsko kleparski zaključki

 

 

  

GRADIMO 2018

V mesecu FEBRUARJU 2018 začenjamo z montažo strešne konstrukcije LIDL UMAG Naročnik: CGP d.d. Obseg del: - strešna konstrukcija delavnice- lepljeni nosilci GL28C

Rubner - lepljen les

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam