• Telefon: +386 (041) 221 812
Ste na: Predstavitev podjetja Rubner v Sloveniji

Predstavitev podjetja

Podjetje RUBNER Holzbau GmbH(AT) je del skupine RUBNER iz Južne Tirolske v ITALIJI, ki se ukvarja z gradnjo z lesom.

Podjetje RUBNER Holzbau GmbH(AT) ima predstavništvo v Sloveniji/ Ljubljani-Dunajska cesta 152, lastno proizvodnjo lesenih lepljenih nosilcev in lesenih panelov pa ima v Ober-grafendorfu(AT).

V Sloveniji kot skupina Rubner delujemo že več let. Posebno poudarjamo prednosti načina gradnje z strešnim sistemom "RUBNER STREŠNI ELEMENTI", ki z kontroliranim načinom proizvodnje po standardu ISO 9001 dosega visoko izvedbeno kvaliteto. Z visoko stopnjo predpriprave v proizvodnji se tako zmanjša čas gradnje saj lahko dela izvajamo pri skoraj vseh vremenskih pogojih. Leseni-lepljeni nosilci iz proizvodnje v Ober-Grafendorfu so preverjeni v skladu z EN 14080. Nudimo celotno podporo z izdelavo PZI/PID dokumentacije z lastnim statičnim izračunom.

AKTUALNO 20.02.2018

V letu 2017 smo izvedli in uspešno končali strešne konstreukcije in strehe na 5/petih novih poslovalnicah LIDL v SLOVENIJI

Obseg del:

- strešna konstrukcija- lameliranji leseni nosilci

- prefabricirani strešni element RUBNER

- krovsko kleparski zaključki

 

 

  

GRADIMO 2018

V mesecu FEBRUARJU 2018 začenjamo z montažo strešne konstrukcije LIDL UMAG Naročnik: CGP d.d. Obseg del: - strešna konstrukcija delavnice- lepljeni nosilci GL28C

Rubner - lepljen les

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam